Transport ADR

ATB - Transport ADR

A.T.B. International Cargo ofera clientilor si colboratorilor servicii de transport intern sau international rutier al marfurilor periculoase si intocmeste totodata documentatia necesara efectuarii unui astfel de transport rutier special. Transportul rutier al marfurilor periculoase se realizeaza în conformitate cu Acordul european referitor la transportul rutier international al marfurilor periculoase – ADR. .


Acordul ADR reglementeaza atat principalele clase de marfuri periculoase, ambalarea, etichetarea corespunzatoare a acestora cat si constructia, echipamentul, modul de deplasare al autovehiculelor care realizeaza un transport intern sau international rutier de marfuri periculoase precum si celelalte dispozitii prevazute pentru desfasurarea transportului marfurilor periculoase în conditii de siguranta, securitate si legalitate.


Pentru a preveni, pe cât posibil, accidentele si daunele cauzate oamenilor, mediului, mijloacelor de transport sau bunurilor, A.T.B. International Cargo ia toate masurile necesare pentru respectarea reglementarilor in vigoare la nivel national si international in ceea ce priveste transportul intern sau international al marfurilor periculoase.