Transport dedicat

ATB - Transport dedicat

Transporturile directe dedicate sau exclusive sunt potrivite atat pentru marfurile paletizate cat si pentru cele nepaletizate. In functie de necesitati, A.T.B. International Cargo poate pune la dispozitia clientilor si partenerilor autovehicule a caror capacitate sa indeplineasca cerintele legate de dimensiunea sau greutatea marfii si organizeaza transporturi dedicate pentru marfa de volum sau transporturi dedicate cu sarcini utile de incarcare de pana la 22 tone.


A.T.B. International Cargo ofera clientilor si partenerilor sai servicii de transport dedicat, cu incarcare totala sau partiala, ca parte a programului sau de transport marfuri la nivel national si international, si se ocupa totodata de formalitatile vamale in cazul marfurilor din afara Uniunii Europene.


Beneficiind de o flota versatila de autovehicule bine administrata, cu plecari saptamanale atat in tara, in Europa cat si in Republica Turcia, cu birourile de lucru si spatiile de depozitare strategic amplasate in centrul tarii, la Fagaras, in judetul Brasov, A.T.B. International Cargo intreprinde toate masurile necesare astfel incat marfa clientilor sau partenerilor de afaceri sa ajunga mereu la timp si in deplina siguranta.