Despre ATB

Servicii personalizate si preturi competitive pentru a rapunde nevoilor dumneavoastra.

Infiintata in anul 2012 A.T.B. International Cargo S.R.L. ofera servicii personalizate de transport rutier al marfurilor, solutii de logistica si depozitare a marfurilor la preturi competitive si asigura consultanta in intermedierea si expeditia rutiera pentru orice tip de marfuri si pentru orice destinatie, pe rute interne sau internationale.


Serviciile noastre de transport marfa se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice, transporturile de marfuri fiind efectuate in conditii de siguranta si in cel mai scurt timp posibil.


Situata in centrul tarii, in apropierea soselei de centura a municipiului Fagaras, A.T.B. International Cargo S.R.L. a reusit prin cei 10000 m² spatiu util de depozitare a marfurilor sa vina in sprijinul partenerilor de afaceri si sa eficientizeze activitatile desfasurate.


O echipa tanara dar cu experienta este pregatita pentru a raspunde cu promptitudine si professionalism celor mai exigente solicitari din partea clientilor si colaboratorior.


Seriozitatea, flexibilitatea in gasirea celor mai bune solutii si calitatea serviciilor oferite au asigurat de-a lungul timpului bazele solide necesare pentru consolidarea relatiior de afaceri cu partenerii si clientii nostri.


Intr-o lume mereu in schimbare ne dorim sa cream un climat in care oamenii prospera si unde angajatii, clientii si colaboratorii asigura impreuna reteta succesului.


  • EXCELLENCE

  • WE STRIVE TO DELIVER THE BEST TRANSPORTAT EXPERIENCE AND BECOME YOUR LOGISTICS PARTNER. We continually work to improve, provide solution to problems, and deliver on time your project.
  • QUALITY

  • OUR PHILOSOPHY IS TO THINK TWICE AND EXECUTE ONCE. We understand the importance of quality in your project. Our Certifications programs meets logistics highest standards.
  • INTEGRITY

  • THE CORE OF OUR STRUCTURE IS BASED ON INTEGRITY. Our reputation is built on accountability, honesty, and trust

OUR TEAM

Consists of experience logistics managers and best drivers who ensure that ATB meets strict occupational health and safety standards.